Simning

KSF Dolphins

Vi tränar i Kasnäs badhus. Träningarna börjar vecka 4 (torsdagen den 25.1.2018 för den grupp som har träning då). Vi håller paus sportlovs- och påsklovsveckan och sedan simmar vi till och med maj. Max antal deltagare per grupp är 8 personer.

I medlemsavgiften (75 euro/termin) ingår inträdet till simhallen och tränarnas arvoden. Licens tillkommer och det informerar vi närmare om här på webbsidan när vi har det utrett vad det kostar. Licens behöver man ha om man i framtiden kommer att tävla, men vill man bara träna räcker det med ett intyg från föräkringsförening att man har en försäkring som täcker ifrågavarande verksamhet. Om man har en försäkring fast man kommer att ta en licens så ta med ett intyg till insimningen ändå så att vi har försäkringsskyddet utrett tills vi får licenserna skaffade.

Vi har gjort upp trivselregler som alla måste godkänna och följa för att få delta i träningarna. Som bilaga till trivselreglerna finns Kasnäs badhus regler som också skall följas.

Kasnäs reserverar till oss en simbana och vi har lov att använda också den andra simbanan om den inte används av badhusets gäster.

PDF-tiedostoTrivselregler.pdf (358 kB)
Alla medlemmar skall skriftligen godkänna våra trivselregler.
PDF-tiedostoBadhusets ordningsregler.pdf (182 kB)
Bilaga till trivselreglerna. Punkt 1 gäller inte träningarna och punkt 10 tolkas som att tränaren är den vuxna (+ eventuella andra vuxna som finns på plats)

Läs också info som finns på undersidorna och gå kontinuerligt in här på webbsidorna. Det här kommer att vara vår främsta informationskanal. Vi har också en facebooksida som heter KSF Dolphins.

PDF-tiedostoTODISTUS ensiapu ja hengenpelastuskurssi 2018.pdf (245 kB)
Våra tränare har i mars 2018 gått första hjälp och livräddningskurs. Här intyget på att de gått kursen.