Klubbstugan

Samlingsrummet efter renoveringen
Renovering 2009

Föreningens klubbstuga byggdes 1987. Den är belägen på Långdalen i Vreta by på ett område som föreningen arrenderat av Kimito Ungdomsförening. På samma område finns en gräsplan och en motionsbana (se nedan).

I stugan finns ett samlingsrum med kök, 3 wc samt dusch och bastu. Vill man övernatta sker det på medtagen madrass i samlingsrummet. Grupper på c.10 personer ryms bra in. Samlingsrummet har renoverats hösten 2009.

Stugan hyrs ut åt grupper antingen för övernattning eller annan verksamhet med sunda förtecken.

Ifall man vill hyra stugan kontaktar man Luckan på kimitoon@luckan.fi / (044 7260170)  vardagar kl. 12-17

Som vaktmästare, "hustomte" fungerar Peter Eriksson tel. 0400 583737

Motionsbanan är c.2,5 km lång och är belyst. Om någon tänker motionera i Långdalen och belysningen på motionsbanan inte är tänd tryck på "knappen" ovanför postlådan på uteförrådet så tänds belysningen om en stund. Belysningen släcks AUTOMATISKT kl. 21.30 (man kan inte släcka den).

Fotbollsplanen har måtten 60 x 100m och är en gräsplan. På planen finns flyttbara senior- och juniormål.