Gräsplanscup/Nurmikenttäcup

22. Nurmikenttäcup pelataan 2-3.8.2014 Amospuiston kentillä Kemiössä. 2013 turnaukseen osallistui kaikkiaan noin 70 joukkuetta eri seuroista kaikkialta Suomesta. Turnaus oli jälleen kerran tosi onnistunut ja kun sunnuntai ilta koitti ja palkinnot olivat jaettu niin kotiinpäin suuntasi satoja tyytyväisiä pelaajia,huoltajia ja vanhempia.

Nurmikenttäcup tunnetaan hyvistä kentistä, kivasta tunnelmasta, hyvästä ruuasta, hyvistä tuomareista ja erittäin hienoista järestelyistä. Tämä vuosi ei tule olemaan poikkeus ja olemme järjestäjien puolelta varmoja että pystymme tarjoamaan pelaajille, valmentajille ja vanhemmille yhtä hienon jalkapallojuhlan kun aikaisempina vuonna.

"Amospuisto" missä ottelut pelataan on paljon enemmän kun jalkapallokenttiä. "Amospuisto" on Kemiönsaaren kunnan panostus kuntalaisten hyväksi. "Amospuistosta löytyy "skeittipuisto", monitoimiareena, minikoripallokenttä,beachvolleykenttä sekä iso leikkipuisto kaikenikäisille lapsille. Se että koko "Amospuisto" sijaitsee aivan kenttien vieressä ja vielä ruokailu, majoitus ja paikoituspalvelut ovat kävelymatkan päässä kentistä, houkuttelee vuosi vuodelta yhä enemmän joukkueita aloittamaan syyskautensa juuri Kemiöstä.

Turnauksen pääsponsorina jatkaa urheiluliikeketju STADIUM, joka myös tänä vuonna tuo "turnausmyymälänsä" turnaukseen. Stadium painattaa ja myy turnaus T-paidat paikanpäällä sekä lahjoittaa erilaisia tavarapalkintoja jaettavaksi Fair-Play hengessä.

Moni joukkue myöskin yhdistää turnauksen muutamaan lomapäivään saaristossa. Ota yhteyttä Kemiönsaaren matkailuinfoon jos elämä saaristossa kiinnostaa, he auttavat teitä lomapäivien suunnittelussa sekä majoituksen löytämisessä.

******************************************************************************************************

Den 22:a Gräsplanscupen spelas i år den 2-3.8.2014 i Kimito på Amosparkens gräsplaner. År 2013 lockade turneringen totalt c. 70 lag från olika föreningar runt om i Finland. Turneringen 2013 lyckades utmärkt och då priserna var utdelade på söndag kväll var det väldigt nöjda deltagare och supportrar som började köra hemåt.

Gräsplanscupen har blivit känd för sina utmärtkta gräsplaner, familjära stämmning, goda mat, bra domare samt högkassiga arrangemang. Detta år kommer inte att vara något undantag och vi är  från arrangörshåll säkra på att vi i år igen kan erbjuda er tränare, spelare och föräldrar en lika lyckad fotbollsfest som under tidigare år.

"Amosparken" där matcherna spelas är en hel del mer än endast gräsplaner. "Amosparken" är Kimitoöns kommuns storsatsning på en meningsfylld fritid för kommuninvånarna och här finns en skateboard park, en multiarena, en korgbollsplan, en beachvolleyplan samt en stor lekpark för barn i alla åldrar. Det att hela "Amosparken" finns precis invid gräsplanerna samt att inkvartering, matservering och parkering finns på gång avstånd har gjort att allt flere lag börjar sin höstomgång just i Kimito.

Sportbutikskedjan STADIUM fortsätter även i år som turneringens huvudsponsor och ställer i år igen upp sin "turneringsbutik" precis invid planerna. Stadium trycker upp och säljer turnerings T-skjortan på plats samt donerar olika varupris att delas ut i äkta Fair Play anda.

Många lag väljer även att kombinera Gräsplanscupen med några dagars semester i skärgården. Om skärgårdsliv eller ett liv på landet intresserar just ditt lag, kontakta då Kimitoöns turistinfo som kan hjälpa till att planera era semesterdagar och hjälper även er att hitta inkvartering.