Träningar

Klicka på bilden för att välja rätt grupp!

Till träningen skall du ha med dig simglasögon och vattenflaska.

     

Det är viktigt att du meddelar tränaren i god tid om du inte kan delta en träning. Meddela till den tränaren som är ansvarig för träningen.

     

Varje träningsgrupp har en egen WhatsApp-grupp där man kan diskutera t.ex skjutsar. Kolla att du är med i rätt WhatsApp-grupp!

Tänk på vätskebalansen när du simtränar!     
      
När man simmar svettas man minst lika mycket som vid all annan träning, men man märker inte det eftersom vattnet sköljer bort svetten medan man simmar. Det är därför viktigt att man före, under och efter träningen tankar kroppen med vatten. Det är också viktigt för senor och muskler att kroppen har de salter och näringsämnen som kroppen behöver, och därför rekommenderar vi inte att man dricker energidrycker före eller genast efter träning (eller egentligen rekommenderar vi det aldrig) eftersom energidryckerna driver ut de nyttiga salterna som kroppen behöver. Man klarar sig jättelångt på enbart vatten, men märker man att man får återkommande sendrag eller muskelkramper kan man ta ett tillskott av magnesium. Det här blir viktigare och viktigare ju hårdare träningarna blir, så sätt bakom örat genast från början :)

www.kasnas.com

Alla KSF Dolphins familje- medlemmar har förmånen att köpa 10-gångers kort från Kasnäs till ett pris av 30 euro! Passa på att utnyttja förmånen t.ex. såmedan Dolphins tränar.