Simning

Lördagen den 24.11 kl. 10-13 ordnar vi Puurouinnit - Grötsimmet för våra simmare.

Det är en egen liten klubbtävling som alla våra simmare uppmuntras att delta i. Tränarna meddelar simmarna vilka klasser som är aktuella för simmarna, men det som simmas är: 25m bröst, 25m frisim, 50m bröst, 50 frisim, 100m frisim och 25m fjäril.

Föräldrar är välkomna att heja på våra simmare. Skyddsplast till skorna kommer att finnas för publiken så de skall man dra på sig innan man kommer in i simhallen.

Efter tävlingarna bjuder Kasnäs på julgröt, glögg och pepparkaka så meddela hur många per familj som kommer till jill.karlsson@kimitoon.fi senast onsdagen den 21.11.2018.

Hjärtligt välkomna!

PDF-tiedostoGRÖTSIMMET.pdf (35 kB)
Startlista Grötsimmet 24.11.2018

KSF Dolphins

För att kunna träna i KSF Dolphins behöver man kunna simma på simkunnighets nivå (200 meter utan uppehåll). Om du är intresserad att börja träna så kontakta då någon av våra tränare. Kontaktuppgifterna finns här på webbsidan.

Vi tränar i Kasnäs badhus. I träningsavgiften ingår inträdet till simhallen och tränarnas arvoden. Licens tillkommer för de som tävlar. Vill man bara träna räcker det med ett intyg från föräkringsförening att man har en försäkring som täcker ifrågavarande verksamhet.

Vi har gjort upp trivselregler som alla måste godkänna och följa för att få delta i träningarna. Som bilaga till trivselreglerna finns Kasnäs badhus regler som också skall följas.

Kasnäs reserverar till oss en simbana och vi har lov att använda också den andra simbanan om den inte används av badhusets gäster.

PDF-tiedostoTrivselregler.pdf (358 kB)
Alla medlemmar skall skriftligen godkänna våra trivselregler.
PDF-tiedostoBadhusets ordningsregler.pdf (182 kB)
Bilaga till trivselreglerna. Punkt 1 gäller inte träningarna och punkt 10 tolkas som att tränaren är den vuxna (+ eventuella andra vuxna som finns på plats)

Läs också info som finns på undersidorna och gå kontinuerligt in här på webbsidorna. Det här kommer att vara vår främsta informationskanal. Vi har också en facebooksida som heter KSF Dolphins.

PDF-tiedostoTODISTUS ensiapu ja hengenpelastuskurssi 2018.pdf (245 kB)
Våra tränare har i mars 2018 gått första hjälp och livräddningskurs. Här intyget på att de gått kursen.