Tekniktävling

Tekniktävling 2019
Klubbmästerskapen i fotbollsteknik arrangerades 13.10.2019 i strålande varmt och soligt väder Amosparken. Årets tekniktävling var resultatmässigt mycket bra. Liam Eggert klarade tiderna för bollförbundets silvermärke medan Veronika Laurén, Melvin Dahlbom, Ida Nyholm och Jone Järvistö kommer att premieras med bollförbundets bronsmärke på avslutningen. Dessutom var det ytterst nära i flera klasser att ta ännu flera märken. Våra teknikrekord är mycket hårda tack vare skickliga spelare som funnits i föreningen under årens lopp. Detta år kom det ändå flera nya klubbrekord. Ida Nyholm är ny rekordhållare i passning, dribbling-skott samt dribbling. Klassen flickor 8 år var första gången med på tävlingen och Lilja Dahlbom är nu rekordhållare i alla grenar i denna klass. Liam Eggert innehar nya rekord i passning, dribbling-skott och dribbling. Nya rekord gjordes dessutom i yngsta pojkklassen (P8) av både Jone Järvistö i passning samt Melker Westerlund som delar rekordet med Jone i passning och med Liam Eggert i dribbling. Förutom detta gjorde varenda deltagare stora förbättringar från fjolåret. Bra jobbat flickor och pojkar!! Resultaten samt Ksf:s  teknikrekord hittar du i pdf filerna nedan. Observera att flickorna från SalPa inte deltog i klubbmästerskapen och har gjort sina jongleringstider på konstgräs, vilket betyder att man inte kan jämföra jongleringstiderna med dem.