Fortum Tutor

Prins- och prinsessafotboll 2018

för 2013-2014 födda barn

Söndagar 20.5., 27.5., 3.6., 10.6. kl. 14.00-15.00 i Amosparken

Vattenflaska, bekväma tossor och en vuxen per ett eller flera barn med.

Anmälning på plats. Gratis!
Frågor? Magnus Eriksson 050 324 6216

Arr. KSF Fotboll

Prinssi- ja prinsessajalkapalloa 2018

2013-2014 syntyneille lapsille

Sunnuntaisin 20.5., 27.5., 3.6., 10.6. klo 14.00-15.00 Amospuistossa

Vesipullo, mukavat tossut ja yksi aikuinen per yksi tai useampi lapsi mukaan.

Ilmoittautuminen paikan päällä. Ilmainen!
Kysymyksiä? Magnus Eriksson 050 324 6216

Järj. KSF Jalkapallo

Träningstips på Fortum Tutor Playbook!

Fortum Tutor träningstips

PDF-tiedostoTräningstips juli (55 kB)

Hej!

Jag heter Bosse och fungerar inom KSF som Fortum Tutor under fotbollssäsongen 2015.

Jag har fungerat som fotbollstränare i ca 25 år och bland annat tränat Åbo distriktslag, KSF:s damer i division 1 och FC Bodas herrar i division 3. Med Åbo distriktslag segrade vi även finska mästerskapen 2001. I detta lag deltog bland annat Jesper Törnqvist från KSF och landslagsspelaren Niklas Moisander . Min främsta merit är kanske ändå att så många av mina före detta adepter har lyckats förverkliga sina målsättningar inom fotbollen. Någon är professionell spelare, någon har fått spela i juniorlandslaget, någon i distriktslaget och någon i FC Boda. Många har överträffat sig själv och gemensamt för alla är turneringssegrar samt känslan av laggemenskap, lycka och glädje.

Som ett stort intresse idag har jag att följa med fd adepters fortsatta utveckling samt karriär.

Jag har under åren jobbat med alla åldersklasser från och med 10 åringar uppåt. Dessutom har jag i flera år dragit fotbollsskola för yngre fotbollsspelare. Inom tränarkarriären har jag Nuorten jalkapallovalmentajatutkino (NuVK) som högsta tränarutbildning. Fungerar även för tredje året som E-tränarutbildare i Åbo distrikt.

Inom friidrott (sprintlöpning) har jag dessutom som tränare för Kim Meller segrat finska mästerskapen 4 gånger.

Som Fortum Tutor kommer jag att hjälpa och stöda tränarna i knatteligan samt tränarna för de yngsta KSF-lagen. För föräldrarna kommer jag att ordna små föreläsningstillfällen och för spelarna teknikträningar under sommarperioden. Tillsammans utvecklar vi verksamheten, så att spelarna till slut är de som vinner mest på att KSF är med i Fortum Tutor programmet.

Vill till sist påminna alla spelare att det är tekniken och speluppfattningen som är det viktigaste att träna på i unga år, om man drömmer om att bli en bra fotbollsspelare. Förutom lagets träning, bör du också träna teknik på egen hand eller med kompisar.

Lycka till!

Bosse Ahlgren, fortum tutor