Stadium-info

6.3.2013

Loistava mahdollisuus Sinulle joka haluat tukea Seuraasi!

Tue Seuraasi samalla kun teet ostoksia Stadiumilla. Seurasi/joukkueesi saa 3% bonuksen kaikista Stadiumilla tekemistäsi ostoksistasi ja mikä parasta, et menetä omia bonuksiasi!
Bonusta kaikille, kaikista Stadiumilla tehdyistä ostoista!

Voidaksesi tukea seuraasi tulee sinun olla Stadiumin kanta-asiakas, Stadium Member. Kanta-asiakkaaksi voit liittyä osoitteessa www.stadium.fi tai myymälöissämme.
Kanta-asiakkuus on tietenkin maksutonta ja toivoessasi kortitonta.

Kanta-asiakkuuden teon jälkeen mene osoitteeseen www.stadium.fi/teamsales ja sieltä löytyvien ohjeiden avulla voit valita tuettavat seurat/joukkueet.

Ostot, jotka on tehty 14 päivää ennen rekisteröintiä ovat automaattisesti bonusoikeutettuja!

Esimerkki ”Tue Seuraasi” bonuskonseptin hyödystä:

Seurassa saatu 100 jäsentä tukemaan seuraa/joukkuetta. Nämä jäsenet ostavat kalenterivuoden aikana 200€ edestä urheilu- ja urheilumuotituotteita Stadiumilta.

Tämän tuloksena joukkue saa 3% bonusta ostoista tarkoittaen 600€ valitun seuran/joukkueen bonustilille!

Bilagor